Projecten – Zonneparken

Ontdek de succesverhalen 

SolarEnergyWorks is een speler van het eerste uur. Inmiddels is er een veelvoud aan zonneparken gerealiseerd en is er een groot aantal kansrijke projecten in ontwikkeling. Met de dag komt de volledige energietransitie dichterbij. Zonneparken zijn nodig om de Klimaatdoelstellingen te halen. Haakt u ook aan? Ontdek wat er mogelijk is voor grondeigenaren, gemeenten en energiecoöperaties.

Zonneparken in heel Nederland

Inmiddels zijn er sinds 2012 maar liefst 8 zonneparken opgeleverd en aangesloten op het Nederlandse energienetwerk. Samen zijn deze zonneparken goed voor een energie-opwek van 150 MWp. Daarnaast heeft SolarEnergyWorks circa 650 MWp aan projecten in ontwikkeling die binnen 3 jaar gerealiseerd zullen worden. Lees hier daar meer over op de website van Binnenlands Bestuur.

De markt voor zonne-energie heeft een mooie toekomst. De internationale noodzaak om duurzame energie in te zetten wordt steeds groter en duidelijker voor het publiek en de politiek. Met name in 2020/2021 worden er in Nederland grote zonneparken gerealiseerd.  Dit zal zich gezien de te halen Nederlandse CO2 doelstellingen de komende jaren doorzetten.

Hieronder vindt u de gerealiseerde zonneparken en de projecten die wij op dit moment aan het ontwikkelen zijn. Voor een aantal zonneparken zijn ook aparte websites en Facebook-pagina’s opgemaakt:

Landschappelijke inpassing zonneparken