SolarEnergyWorks – Samen bouwen aan een duurzame toekomst


Bij SolarEnergyWorks zijn we overtuigd van de kracht van duurzame energie om een positieve impact op onze wereld te hebben. Onze missie is het creëren van zonneparken op het land om zo meer groene energie op te wekken uit hernieuwbare bronnen. Met onze expertise op het gebied van zonneparken weten we precies hoe we succesvolle projecten kunnen realiseren. We combineren jarenlange ervaring, innovatieve technologieën en een gedreven aanpak om duurzame energiedoelen te bereiken.


Wilt u weten of het ook voor u lonend zou kunnen zijn, om ‘zon’ te verbouwen en te oogsten en heeft u minimaal 8 hectare ter beschikking voor ontwikkeling, dan nodigen wij u uit om dit via onderstaand contact formulier kenbaar te maken. Wij zullen na een quickscan contact met u opnemen om u tijdens een vrijblijvend gesprek te informeren hoe een zonnepark u langdurig een interessante en stabiele bron van inkomsten kan bieden. Voor de quickscan is het van belang dat u aangeeft om hoeveel hectare het gaat en wat de locatie is, bij voorkeur kadastrale gegevens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Velden met een * zijn verplicht.

Een op maat gemaakt adviesgesprek

Bent u benieuwd naar welke duurzame energieoplossing het beste bij uw behoeften past? Onze experts staan klaar om met u in gesprek te gaan. Samen kunnen we de perfecte oplossing vinden die aansluit bij uw specifieke situatie en doelstellingen. Plan vandaag nog een adviesgesprek in en ontdek hoe SolarEnergyWorks u kan helpen. Bij het realiseren van een zonnepark beginnen we met een grondige locatie analyse. Wij zijn in staat om zonneparken te bouwen op land vanaf 8 hectare. Een projectomvang van 8 hectare biedt ruimte voor maar liefst 24.000 zonnepanelen. Deze panelen genereren groene stroom, die via een omvormer naar een transformatorstation op het zonnepark wordt geleid. Van daaruit kan de opgewekte energie direct worden aangesloten op het landelijke elektriciteitsnet.


Bij SolarEnergyWorks nemen we de ontwikkeling, financiering, subsidies en het opstellen van een solide businesscase voor onze rekening,  daarnaast blijven wij de exploitant van het zonnepark.


Als u agrarische grond bezit, onderzoeken we hoe we deze dubbel kunnen benutten. Zo kunnen we bijvoorbeeld schapen laten grazen onder de zonnepanelen. De gronden krijgen een tijdelijke zonnepark bestemmingswijziging, na de looptijd van het zonnepark herstellen we de locatie naar de oorspronkelijke staat en krijgt het weer een agrarische bestemming.

Bij SolarEnergyWorks bieden we verschillende mogelijkheden om uw grond in te zetten voor een zonnepark. Wilt u een jaarlijkse vergoeding ontvangen of verkopen? Wij zorgen voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van het park. In het geval van opstalrecht stellen we een overeenkomst op met opstalvoorwaarden. Hierin worden onder andere de jaarlijkse vergoeding, de exploitatieperiode en de teruggave van de grond na afloop van de samenwerking vastgelegd.

Een andere optie is het verkopen van uw grond aan SolarEnergyWorks. In dit geval hoeven we geen afspraken te maken over de exploitatieperiode van het zonnepark. De overdracht van de grond wordt geregeld via een notaris. Het grootste voordeel van het verkopen van grond is dat u direct de volledige verkoopwaarde ontvangt, in plaats van periodieke betalingen.


Het persoonlijke verhaal van…

Piet en Marja van Rooijen uit Schalkwijk stoppen met hun melkveehouderij en ontwikkelen nu een zonnepark. Het platform voor agrariërs Nieuwe Oogst ging in gesprek met de grondeigenaren over waarom er gekozen wordt voor het oogsten van de zon. Enkele voorbeelden hiervan zijn; het ontbreken van opvolging, om minder goed renderende gronden beter te benutten en een zonnepark zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.

Lees het hele artikel op de website van Nieuwe Oogst

Neem contact met ons op

U kunt ook direct contact opnemen met onze accountmanagers.

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden. Uw gegevens worden niet verkocht aan andere partijen. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid.

Enzo Overtoom
Accountmanager
enzo.overtoom@solar-ew.com

Rob van Velzen
Accountmanager
rob.van.velzen@solar-ew.com

Als u vragen heeft of een afspraak met ons wilt maken kunt u contact opnemen via 085 130 1276. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren. Het SolarEnergyWorks team staat u graag te woord.

Bekijk onze contact-pagina.