Tom van Dorp benoemd als CEO SolarEnergyWorks

05-04-2022 

view this message in English

Per 1 maart volgt Tom van Dorp (32) Marc van Velzen op als CEO van SolarEnergyWorks. Marc (65) is samen met Eric van der Gun oprichter en medeaandeelhouder van SolarEnergyWorks. Zij hebben het bedrijf vanaf oprichting in 2012 ontwikkeld tot een gevestigde naam in de sector. Na een periode van sterke groei is het tijd voor Marc het stokje van CEO over te dragen. Zijn opvolger is al ruim een jaar als New Business Director werkzaam bij SolarEnergyWorks en heeft kunnen groeien naar deze nieuwe rol. 

Tom is al sinds 2010 actief in de sector en heeft een schat aan internationale ervaring en netwerk opgedaan die hij in zijn nieuwe functie uitstekend kan benutten. Tom van Dorp over zijn nieuwe functie: “Met ons groeiende team blijvend het verschil maken in deze dynamische markt is een uitdaging die mij veel energie geeft” 

Marc van Velzen: “Onze missie is om in 2025 in totaal minimaal 500 MWp aan zonneparken gerealiseerd te hebben in Nederland. Tom gaat dit met het team mogelijk maken! 

Tom studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar hij de Master International Economics en Business Economics heeft afgerond. Vanaf 2010 maakte hij zijn entree binnen de Solarbranche en bekleedde diverse functies op het gebied van Business Development & Sales.  

Gedurende zijn actieve loopbaan binnen de Solarbranche groeide Tom uit tot een bekend gezicht in de markt met veel kennis en ervaring in het nationale en internationale speelveld van duurzame energie. 

Tom is te bereiken via ;

+31 6 137 327 01

tom.van.dorp@solar-ew.com

Tekstbestand

Download