Sport en Speel Goed

Sport & Speel Goed, Scoren doe je samen!

SolarEnergyWorks verbindt zich als maatschappelijk sponsor aan het project Sport & Speel Goed van Heracles Almelo en Speelgoedbank Twente. SolarEnergyWorks, nationale specialist in de realisatie van zonneparken, heeft zich voor drie jaar verbonden aan het ambitieuze project.

Ieder kind moet kunnen sporten en spelen

SolarEnergyWorks, Speelgoedbank Twente en Heracles Almelo zetten zich samen in voor de strijd tegen kinderarmoede in de regio. Gemiddeld leven twee kinderen per klas onder de armoedegrens. Het project Sport & Speel Goed is in het leven geroepen om die kinderen te voorzien van sportartikelen en speelgoed. Ieder kind moet kunnen sporten en spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders.

Drempel verlagen met speelgoedbus

Om alle kinderen in de regio te bereiken, werken SolarEnergyWorks, Speelgoedbank Twente en Heracles Almelo aan de realisatie van een speelgoedbus. Hiermee willen zij op termijn speelgoed en sportartikelen naar de kinderen toe brengen. De inzet van de speelgoedbus moet de drempel om te kunnen sporten en spelen nog verder verlagen.

Samenwerking afgetrapt

Heracles Almelo-middenvelder Lucas Schoofs is ambassadeur van het project. Samen met Lieneke Bolhuis van Speelgoedbank Twente en Tom van Dorp (SolarEnergyWorks) vertelt hij waarom Sport & Speel Goed zo’n belangrijk project is:

“Samen nog meer kinderen bereiken”

Tom van Dorp, New Business Director bij SolarEnergyWorks, is blij dat het bedrijf als maatschappelijk sponsor een bijdrage gaat leveren aan het project. “Elk kind verdient plezier in het leven. Het kunnen sporten en spelen maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. We hopen dat ons sponsorschap ook andere bedrijven en particulieren inspireert om te participeren. Zo kunnen we samen nog meer kinderen bereiken.”

Kerstpakketten 

De spelersbus van Heracles heeft Kerstpakketten vol met speelgoed rondgebracht bij gezinnen die (om uiteenlopende redenen) een extraatje verdienen rondom de feestdagen!

Skippybal Race tijdens de rust van Heracles – Ajax

Vijf supporters racen tegen elkaar in de rust van wedstrijd Heracles – Ajax (30 oktober) voor een sporttas vol met spellen. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor het project Sport & Speel Goed. Na de Skippybal Race wordt ook de tussenstand bekend gemaakt van het bedrag dat is gedoneerd. Bezoekers van de wedstrijd kunnen middels een QR-code een financiële bijdrage leveren aan het project. Dit komt o.a. ten goede aan het realiseren van een Speelgoedbus om alle kinderen in de regio te kunnen bereiken.

Drive-thru voor inzameling sportkleding

Vrijdag 17 september konden particulieren al hun bijdrage leveren aan het project Sport & Speel Goed. Bij Erve Asito vond een drive-thru plaats voor het inzamelen van sportkleding. Houdt de website van Heracles in de gaten voor nieuwe inzamelmomenten en andere mogelijkheden om het project te steunen: www.heracles.nl

Elk kind verdient plezier in het leven. Het kunnen sporten en spelen maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. We hopen dat ons sponsorschap ook andere bedrijven en particulieren inspireert om te participeren.

Tom van Dorp, New Business Director

Over SolarEnergyWorks

We werken hard aan de energietransitie, om klimaatverandering te beperken en de aarde leefbaar achter te laten voor de generaties na ons. SolarEnergyWorks ontwikkelt zonneparken door heel Nederland. De afgelopen jaren zijn verschillende grote en spraakmakende zonneparken opgeleverd. Van ideevorming en het overleg met gemeenten en alle andere lokale belanghebbenden tot de uiteindelijke realisatie.

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over Sport & Speel Goed, de speelgoedbus of SolarEnergyWorks, neem dan contact met ons op middels het invullen van het formulier op onze contact-pagina. We zijn ook telefonisch te bereiken op 085 130 1276 en via e-mail info@solar-ew.com

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden. Uw gegevens worden niet verkocht aan andere partijen. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid.