Participatie

Wilt ook u weten of participeren in een zonnepark interessant is, of overweegt u uw grond te verkopen of te verhuren? Dan voorzien wij u graag van kundig en vrijblijvend advies, wat voor u persoonlijke situatie de beste keuze kan zijn.

Drie mogelijkheden

In deze animatievideo komen 3 opties aan bod voor het ontwikkelen van een zonnepark op uw land. Kort samengevat:

  • Verkoop van grond: minste risico, direct geld bij realisatie project, fiscaal onvoordelig
  • Verhuur van grond: beperkt risico, jaarlijkse inkomsten met behoudt van grond, fiscaal onvoordelig
  • Combinatie met participatie: ondernemersrisico, deel koop-/huurinkomsten + jaarlijks variërende inkomsten (winst uit project), hoogste rendement, fiscaal voordelig

Neem contact met ons op

Door onderstaand formulier in te vullen, zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen met een eerste locatie-analyse als startpunt. Hiervoor is het van belang dat u aangeeft om hoeveel hectare het gaat en waar de locatie zich bevindt, bij voorkeur kadastergegevens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden. Uw gegevens worden niet verkocht aan andere partijen. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht.

Accountmanagers

Liever niet online invullen of een vraag? Onze accountmanagers staan u graag te woord. Klik op een foto voor het e-mailadres of bel naar ons algemene nummer 085 130 1276 tijdens kantooruren.

Bekijk onze kennispartnerartikelen op Nieuwe Oogst

SolarEnergyWorks is trotse kennispartner van Nieuwe Oogst

Nieuwe Oogst