SolarEnergyWorks is onderdeel van AMPYR Solar Europe.


Door de overdracht van bedrijfsactiviteiten aan AMPYR Solar Europe per 27 oktober 2022 vergroot SolarEnergyWorks haar slagkracht op gebied van kennis, kunde en netwerk om projecten te ontwikkelen én nieuwe locaties te identificeren. AMPYR Solar Europe heeft tevens de missie om lange termijn eigenaar te blijven van alle projecten en behoud ook de financiering, realisatie en exploitatie in eigen beheer, met eigen financiële middelen. Daarbij blijven we met een versterkt team doen waar we al jaren goed in zijn: spraakmakende projecten initiëren, ontwikkelen, maar nu ook realiseren.

AMPYR Solar Europe, met haar hoofdkantoor in Londen en kantoren in Maastricht, Utrecht, Frankfurt en Berlijn, is een ontwikkelaar van zonne-energie en onafhankelijke energieproducent met interne end-to-end capaciteiten op het gebied van project ontwikkeling, project bouw, project exploitatie en handel van energie.

Het unieke platform van AMPYR Solar Europe profiteert van een zeer ervaren sponsorgroep: AGP Sustainable Real Assets brengt uitgebreide ervaring met zich mee in het opzetten en exploiteren van hernieuwbare platforms op GW-schaal; Hartree Partners‘ geavanceerde analyse van energiehandel en koolstofvrije oplossingen; evenals de diepgaande lokale kennis en project ontwikkelingscapaciteit van NaGa Solar en SolarEnergyWorks.

AMPYR Solar Europe heeft een gecombineerde grootschalige project portefeuille van zonne-energieprojecten van meer dan 6 GWp.

CONTACT

Voor meer informatie, neem contact op met Alexander Koeman, Algemeen Directeur AMPYR Solar Europe divisie Nederland

per telefoon: +31 (0)85 130 1276 of via e-mail: akoeman@ampyrsolareurope.com

AMPYR Solar Europe divisie Nederland

Winthontlaan 200,
3526 KV Utrecht
Netherlands
+31 85 130 1276