fbpx
October 11, 2017

MEDIA

Media & Perscontacten

SolarEnergyWorks is journalisten graag van dienst voor alle persvragen. Ook voor de zusterbedrijven SolarEnergyProducts en OranjeStroom verzorgen wij de woordvoering. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie. Gebruik s.v.p. in alle andere gevallen het contactformulier onderaan op deze pagina of kom in contact via ‘Team’ met de medewerker naar keuze. SolarEnergyWorks publiceert regelmatig persberichten over de ontwikkelingen en voortgang van haar projecten in de Solar sector. Wilt u in de toekomst onze persberichten ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Johan Overtoom, per mail via johan.overtoom@solar-ew.nl of per telefoon op 06 24 457 871. Dit geldt ook wanneer u een medewerker van SolarEnergyWorks wilt interviewen. We hebben een uitgebreide bibliotheek met beelden in hoge resolutie beschikbaar, Bij publicatie van alle beeldmateriaal moet altijd de naam van de projectlocatie en fotograaf worden vermeld: Foto: SolarEnergyWorks © fotograaf Copyright. Verder heeft u toestemming nodig voor het maken van beeldopnamen in onze gebouwen of op onze projectlocaties. Dit is om mede om uw veiligheid op de desbetreffende locatie te waarborgen. 


Pers & Media berichten:

persbericht SEW Shell Moerdijk 17022018

Dinsdag 19 december 2017, persbericht zonnepark SADC|GroeneHoek_dec_2017

Maandag 13 november 2017, Start realisatie zonnepark Stadskanaal

Vrijdag 24 november 2017, Campagne Boerderij Vandaag

 

Volg ons op:

 


Sponsoraanvragen & Samenwerkingsverbanden

SolarEnergyWorks denkt dat commercieel zaken doen en tegelijkertijd sociale verantwoordelijkheid nemen voor mens en milieu elkaar niet in de weg hoeft te zitten. Naast het het realiseren van de beste dienstverlening vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur Natuur en Milieufederatie Noord-Holland te steunen. Ook sponsoren we projecten die het (lokale) milieu helpen verbeteren, die flora en fauna helpen beschermen en bijv. zuiniger energieverbruik promoten.

Wat te doen als je in aanmerking denkt te komen voor sponsoring?

Denk je dat je in aanmerking komt voor sponsoring? Maak dan gebruik van het contactformulier onderaan op deze pagina. Geef duidelijk aan of je sponsoring wilt aanvragen op nationaal of lokaal niveau. Alleen als je aanvraag voldoet aan onderstaande bepalingen van het sponsorbeleid, wordt je aanvraag eventueel in behandeling genomen.

  • Sponsoracties moeten in lijn zijn met de visie en waarden van SolarEnergyWorks zijn en moeten in elk geval neutraal zijn op politiek en levensbescouwelijk vlak.
  • Het imago van het goede doel moet aansluiten bij de uitgangspunten van SolarEnergyWorks.
  • Het project moet affiniteit hebben met de doelgroep van SolarEnergyWorks.
  • Het te sponsoren doel moet binnen ons budget passen.

Werkstuk of spreekbeurt over Energie

Hoe werkt zonne-energie? Hoe kan energie besparen de wereld redden? Komt het broeikaseffect echt door mensen? Hoe geeft de maan ons energie? Zo maar wat vragen die je in een werkstuk kunt onderzoeken. Gebruik daarvoor de EnergieGenie voor werkstukken over energie. EnergieGenie is een website voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar. Maar ook iets jongere en oudere kinderen kunnen er waardevolle informatie vinden. Alle informatie op de site is speciaal voor deze doelgroep geschreven en geselecteerd.