Informatiebijeenkomst Zonnepark Oostburg

Als bewoner in de nabijheid van het plangebied voor een zonnepark in Oostburg willen wij u graag betrekken bij de planvorming. Wij nodigen u daarom uit voor een digitale ontmoeting om onze plannen toe te lichten en uw reactie daarop te horen.

We willen graag met u in gesprek over uw visie over het zonnepark en het ontwerp; welke eisen en wensen u stelt vanuit uw positie als omwonende. Mogelijk heeft u ook andere vragen over het zonnepark of over SolarEnergyWorks als ontwikkelaar. Om zo zinvol mogelijk met u in gesprek te kunnen gaan en mogelijke vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, nemen ook wethouder mevrouw Rian de Feijter en de heer Harvey Mahu namens gemeente Sluis deel, evenals de landschapsarchitect de heer Yoran van Boheemen van Feddes Olthof landschapsarchitecten.

Geef hieronder aan welke dag(en) en tijd(en) u beschikbaar bent voor een digitale ontmoeting. We zijn ook telefonisch te bereiken op nummer 085 130 1276 tijdens kantooruren.

Elke deelnemer dient zich individueel aan te melden

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden en alleen gebruikt in relatie tot bovenstaand project. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid. Actuele informatie over AVG leest u op de website van Rijksoverheid.

Velden met een * zijn verplicht.