Informatieavonden & Rondleidingen

Informatieavonden Landschappelijke inpassing zonneparken

Informatieavonden

De komst van een zonnepark in uw buurt kan natuurlijk vragen oproepen bij direct omwonenden. Wat betekent het voor u? Is het park zichtbaar vanaf uw woning? Hoe komt het er uit te zien? Hoe lang gaat de bouw duren? Maar ook; Kunnen wij participeren in de door het zonnepark lokaal opgewekte stroom? Of is er een andere vorm van financiële participatie mogelijk?

We organiseren daarom altijd een informatieavond voor omwonenden, zodra de plannen voor een zonnepark serieuze gestalte krijgen. Vragen die u mogelijk heeft, kunnen op zo’n avond gesteld worden. Met uitgebreide informatie over het te realiseren zonnepark, willen we zo meer duidelijkheid geven en wellicht ook onnodige zorgen wegnemen. Ook zorgen wij voor een rondleiding voor omwonenden, zodra een zonnepark in uw buurt gerealiseerd is. Een unieke kans, omdat een zonnepark normaal gesproken afgesloten is voor publiek.

U bent van harte welkom!

Financiële participatie

SolarEnergyWorks wil graag haar partners in de gelegenheid stellen u een interessant voorstel voor stroomafname en/of financiële participatie te doen. Heeft u een van onze informatieavonden bezocht, of wellicht gemist en wilt u alsnog uw interesse kenbaar maken. Vul dan het onderstaande formulier in of neem dan contact met ons op via 085 130 1276 (Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.) Het SolarEnergyWorks team staat u graag te woord.

Groene stroom én rendement uit Zonnepark Aadijk

Zonnepark Aadijk is goed voor het opwekken van groene stroom voor meer dan 10.000 huishoudens, oftewel één derde van Almelo. SolarEnergyWorks maakt het mogelijk om groene stroom uit het park af te nemen met Vattenfall én mee te investeren in het park met ZonnepanelenDelen. Voor de speciale aanbiedingen klik je op de volgende links: Mee investeren | Groene stroom

  • Alle door u ingevulde informatie wordt enkel gebruikt om de door u gewenste service te bieden en ten tweede om de service van ons bedrijf aan u te verbeteren. Wij doen dit door de informatie op gepaste wijze te gebruiken. Deze informatie zal niet bekendgemaakt worden aan personen buiten SolarEnergyWorks en haar partners, anders dat hij uitsluitend wordt gebruikt voor de genoemde aanbiedingen.