• Wij zijn er klaar voor, onze toekomst begint vandaag!

Energiecoöperaties

SolarEnergyWorks en de energiecoöperaties:
de kracht van de combinatie!

SolarEnergyWorks en de energiecoöperaties: de kracht van de combinatie! De energietransitie gaat slagen als duurzame projecten gedragen worden door lokale partijen. Laten we niet afwachten maar kennis en krachten bundelen. SolarEnergyWorks als kennispartner voor uw initiatief.

Realisatie-ratio als maat voor betrouwbaarheid

Bij SolarEnergyWorks betekent een toegekende vergunning ook werkelijk de realisatie van het zonnepark. Gemiddeld ligt de realisatiegraad van vier van de vijf grootste ontwikkelaars van zonneparken, zonder SolarEnergyWorks, op slechts 15 procent. Waarbij SolarEnergyWorks een realisatie-ratio van 100% heeft. Deze cijfers tonen aan dat wij projecten écht realiseren. Terwijl andere partijen soms wel een SDE+-toekenning krijgen, maar uiteindelijk niet of pas veel later realiseren.

“Het koppelen van onze expertise aan een lokale initiatief zorgt voor enorme slagkracht. Daar krijgen wij energie van!”

Arno Gerritsen, Projectcoördinator Energiecoöperaties

Trackrecord, kennis en commitment

SolarEnergyWorks gaat de samenwerking aan met energiecoöperaties om deze te ondersteunen en meer zeggenschap te verkrijgen door te delen in het eigendom. Hierbij zetten we onze expertise in door te ondersteunen bij omgevingsraadpleging, financiële participatie en ontwikkeling van een locatie tot lokaal succes.

Zeker bij grootschalige projecten waarbij het participatieproces essentieel is voor het slagen van het project is SolarEnergyWorks een professionele en betrouwbare partij. In goed overleg spreken we af wat je als coöperatie makkelijk zelf kan doen en welke expertise SolarEnergyWorks inbrengt.

Neem contact met ons op

Vertegenwoordigd u een energiecoöperatie en wilt u weten of SolarEnergyWorks samen met uw coöperatie het verschil kan maken, dan nodigen wij u uit kennis met ons te maken. Wij zijn er klaar voor, onze toekomst begint vandaag!

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 085 130 1276. Het SolarEnergyWorks team staat u graag te woord. Bekijk onze contact-pagina. U kunt ook een vraag stellen middels het invullen van onderstaand formulier.

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden. Uw gegevens worden niet verkocht aan andere partijen. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht.