Zonne-energie op daken

De trend is onomkeerbaar. Op Nederlandse daken zullen steeds meer grote zon PV installaties worden gerealiseerd. De kostprijzen van installaties blijven dalen en subsidiemogelijkheden zijn verbeterd. Verlaag direct uw maandelijkse lasten met de financieringsmogelijkheden van SolarEnergyProjects. Goed voor het milieu én uw portemonnee! Uw dak wordt een energiecentrale. Met SolarEnergyProjects kunt u rekenen op een full-service aanpak, SolarEnergyProjects regelt het gehele ontwerp, realisatie en exploitatie van uw PV installatie. SolarEnergyProjects verzorgt ook de financiering van het systeem, u profiteert direct van een positieve cashflow direct na installatie

SolarEnergyProjects focust op grote daken van bedrijfsmatig vastgoed in handen van eigenaar/gebruikers en professionele vastgoedbeleggers. Doordat wij het systeem in lease aan u beschikbaar stellen blijven we tot het einde van de looptijd betrokken bij het systeem. Met de full-service van SolarEnergyProjects B.V. realiseert u als eigenaar/gebruikers de beste PV installatie met de hoogste opbrengst, de laagste kosten en de gunstigste financieringsvoorwaarden. Daarnaast draagt u bij aan CO2 reducties en laat u klanten zien dat u duurzaam onderneemt! Professionele vastgoedbeleggers kunnen met een PV installatie huurders/gebruikers een incentive bieden in de vorm van lagere energielasten. Een incentive die niet ten koste gaat van de huuropbrengst. Daarnaast zal het pand aantrekkelijker worden voor huurders en een betere EPC-norm scoren. Daarmee realiseren vastgoedbeleggers een betere cashflow en hogere vastgoedwaarde. Met SolarEnergyProjects kiest u voor full-service. Het ontwerp, de realisatie, financiering en alle formaliteiten inzake subsidie, elektriciteit leveringen worden voor u geregeld. U bespaart tijd en geld en loopt geen risico, SolarEnergyProjects financiert uiteindelijk ook het systeem.

  • De beste prijs/kwaliteitverhouding en hoogste opbrengst

Met SolarEnergyProjects kiest u voor de beste kwaliteit panelen, omvormers, montagemateriaal en de juiste afwerking en aansluiting op het elektranet. Daarnaast zorgt SolarEnergyProjects dat u de consumptie van eigen productie (eigen verbruik) kunt maximeren. De door SolarEnergyProjects ontworpen systemen houden rekening met de maximaal technisch en financieel haalbare capaciteit. De installatie kan zeker 25 jaar mee en ook de productiegaranties en systeemverzekeringen zijn daar op afgestemd. Met die looptijd moet ook het dakonderhoud gewaarborgd zijn.

  • Ontvang SDE en bespaar energieheffing en transportkosten

Maximaliseer de opbrengst van uw dak-installatie, deze bestaat uit:
– SDE+ subsidie (minus correctiefactor)
– Salderen eigen consumptie en productie
– Externe PPA (leveringsovereenkomst)

De leasevergoeding die u betaald aan SolarEnergyProjects is uiteraard lager dan de opbrengst en besparingen samen.

  • SolarEnergyProjects draagt de risico’s en garandeert dat u voordelig kunt leasen

SolarEnergyProjects onderscheid zich in de markt door de financiering in de vorm van een lease aan te leveren. Dat betekent voor u een positieve kasstroom vanaf jaar 1 en na 16 jaar volledig eigendom. Uiteraard kijkt SolarEnergyProjects kritisch naar de geschiktheid van uw dak en wat de optimale systeemdimensies zijn in termen van financieel rendement. Uiteindelijk is het aanbieden in de lease ook voor SolarEnergyProjects een lange termijn investering! Naast lease is het ook mogelijk om uw dak aan ons te verhuren, vraag ons naar de mogelijkheden.

Aanpak, hoe kunt u beginnen?

Geld verdienen met uw eigen dak én CO2 reduceren is makkelijk met de full-service van SolarEnergyProjects. Maak een afspraak met SolarEnergyProjects en samen doorlopen we het stappenplan.

  • Stap 1: Voorbereiding

De voorbereiding bestaat uit het maken van een afspraak waarin uw dak geïnspecteerd wordt en een systeemberekening wordt gemaakt. Op basis hiervan ontvangt u een offerte en leasevoorstel. Samen met SolarEnergyProjects bepaald u dan of u een SDE+ Subsidie aanvraag indient en op welk niveau.

  • Stap 2: Realisatie van uw systeem

Nadat RvO positief beschikt heeft over uw SDE+ subsidie aanvraag zal de offerte geactualiseerd worden omdat de prijzen veranderd kunnen zijn. Ook worden op dat moment de kosten die voorheen ingeschat zijn nauwkeurig begroot. Samen met SolarEnergyProjects bepaald u dan definitief of u het systeem gaat realiseren.

SolarEnergyProjects verzorgt daarna met haar partners van A tot Z de installatie en realisatie. SolarEnergyProjects geeft het systeem na realisatie in lease.

  • Stap 3: Exploitatie van uw systeem

Na oplevering profiteert u van goedkope duurzame energie. Het voorstel van SolarEnergyProjects is er op gericht dat uw investering minimaal is en dat u vanaf het begin profiteert van een positieve kasstroom. De systemen die SolarEnergyProjects toepast zijn van de hoogste kwaliteit en geven u de beste garantie op de afgesproken resultaten.

Ook zijn de systemen zodanig uit te voeren dat deze uitstekend zijn te demonteren en herinstalleren bijvoorbeeld als u voor het dakonderhoud het dak tijdelijk vrij moet maken.

Voor meer informatie ;

SolarEnergyProjects B.V.

Bezoekadres: Winthontlaan 200, Utrecht
Postbus 85183, 3508 AD Utrecht

Telefoon: 085 130 1276
E-mail: info@SolarEnergyProjects.nl
KvK Utrecht: 64554384