Informatiebijeenkomst Zonneparken in Groesbeek

Als bewoner in de nabijheid van het plangebied voor twee zonneparken willen wij u graag betrekken bij de planvorming. Wij nodigen u daarom  uit voor een informatiebijeenkomst om onze plannen toe te lichten en uw reactie daarop te horen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 september 2021 in Café De Linde, aanvang: 19:00. Het adres is Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek. Als u hierbij aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden via onderstaande formulier of middels een e-mail naar rebecca.kolfschoten@solar-ew.com. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 130 1276. Graag aanmelden voor 6 september 2021.

Het kan zijn dat u naast deze brief ook een uitnodiging heeft ontvangen van projectontwikkelaar TPSolar voor dezelfde bijeenkomst. Het is voldoende om zich bij één van de projectontwikkelaars aan te melden. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn of niet geïnteresseerd zijn in deelname aan de bijeenkomst, maar wel op de hoogte willen worden gehouden, kunt u dit ook aangeven.

Bij het organiseren van de informatiebijeenkomst houden wij rekening met de Corona-maatregelen die getroffen zijn door de overheid en wij houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Datum Woensdag 8 september 2021
Tijdstip 19.00 aanvang
Locatie Café De Linde
Adres Cranenburgsestraat 33, Groesbeek
Website www.delinde.nl
Plan route Google Maps

Iedere bezoeker dient zich individueel aan te melden

De informatie die u ons verstrekt, wordt door SolarEnergyWorks B.V. gebruikt om u een optimale service te bieden en alleen gebruikt in relatie tot bovenstaand project. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over ons Privacybeleid. Actuele informatie over AVG leest u op de website van Rijksoverheid.

Velden met een * zijn verplicht.