fbpx

Almelo

Naam parkAlmeloLocatieAlmelo, Aadijk
Oppervlakte in hectare40Verwachte productie in kWh/jaar30.600.521
Capaciteit in MWp32,8Reductie co2 emissies in Mt11.916
Start bouw01-08- 2019Oplevering01-12-2019
Zonnepanelen (merk/soort)Nog onbekendProject ontwikkelaarSolarEnergyWorks
InitiatiefnemerSolarEnergyWorksGrondeigenaarca 60% gemeente Almelo
InvesteerderObton
Capaciteit huishoudens9.807
NetwerkbedrijfEnexis
Landschaps architectFeddes Olthof

Europa maakt zich klaar voor de energie transitie. De voordelen van zonne-energie zijn duidelijk duurzaam, hernieuwbaar en goed voor het milieu. De kostprijzen zijn gedaald en de subsidiemogelijkheden verbeterd. In Nederland zullen de komende jaren meer grote grondgebonden systemen gerealiseerd worden. SolarEnergyWorks werkt als projectontwikkelaar op de Nederlandse markt in een netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders.Over SolarEnergyWorks

SolarEnergyWorks heeft uitgebreide ervaring op het gebied van aanvragen en onderbouwen van WABO vergunningen en SDE+ subsidies. SolarEnergyWorks werkt in de realisatie samen met de professionele gerenommeerde partijen. De hoogste kwaliteit, certificering van de componenten, professioneel ontwerp spreken voor zich, als voorwaarden voor financiering.

Volg ons op: