fbpx

Stadskanaal

Op maandag 13 november gaf SolarEnergyWorks samen met de Deense investeringsmaatschappij Obton het startsein voor het zonnepark in het Groningse Stadskanaal. 

Naam parkBedrijventerrein StadskanaalLocatieStadskanaal
Oppervlakte in hectare18,3Verwachte productie in kWh/jaar12.967.904
Capaciteit in MWp13,9Reductie co2 emissies in Mt5.050
Start bouw01-10-17Oplevering01-02-18
Zonnepanelen (merk/soort)CdTe (First Solar)Project ontwikkelaarSolarEnergyWorks
InvesteerderObtonPV technologieThin Film
Capaciteit huishoudens4.156EPC contractorBejulo
NetwerkbedrijfEnexisSDE+ verleend (ja/nee)Ja

 

Europa maakt zich klaar voor de energie transitie. De voordelen van zonne-energie zijn duidelijk duurzaam, hernieuwbaar en goed voor het milieu. De kostprijzen zijn gedaald en de subsidiemogelijkheden verbeterd. In Nederland zullen de komende jaren meer grote grondgebonden systemen gerealiseerd worden. SolarEnergyWorks werkt als projectontwikkelaar op de Nederlandse markt in een netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders.Over SolarEnergyWorks

SolarEnergyWorks heeft uitgebreide ervaring op het gebied van aanvragen en onderbouwen van WABO vergunningen en SDE+ subsidies. SolarEnergyWorks werkt in de realisatie samen met de professionele gerenommeerde partijen. De hoogste kwaliteit, certificering van de componenten, professioneel ontwerp spreken voor zich, als voorwaarden voor financiering.

Volg ons op:

  

17-096_SEW Factsheets_06_Bedrijventerrein Stadskanaal