fbpx

Stadskanaal

Naam parkMercurius StadskanaalLocatieStadskanaal
Oppervlakte in hectare6,7Verwachte productie in kWh/jaar4.104.948
Capaciteit in MWp4,4Reductie co2 emissies in Mt1.598
Start bouw01-01-18Oplevering01-05-18
Zonnepanelen (merk/soort)CdTe (First Solar)Project ontwikkelaarSolarEnergyWorks
InitiatiefnemerSolarEnergyWorksGrondeigenaarMercurius Bedrijven Park
InvesteerderObtonPV technologieThin Film
Capaciteit huishoudens1.316EPC contractorBejulo
NetwerkbedrijfEnexisSDE+ verleend (ja/nee)Ja

Europa maakt zich klaar voor de energie transitie. De voordelen van zonne-energie zijn duidelijk duurzaam, hernieuwbaar en goed voor het milieu. De kostprijzen zijn gedaald en de subsidiemogelijkheden verbeterd. In Nederland zullen de komende jaren meer grote grondgebonden systemen gerealiseerd worden. SolarEnergyWorks werkt als projectontwikkelaar op de Nederlandse markt in een netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders.Over SolarEnergyWorks

SolarEnergyWorks heeft uitgebreide ervaring op het gebied van aanvragen en onderbouwen van WABO vergunningen en SDE+ subsidies. SolarEnergyWorks werkt in de realisatie samen met de professionele gerenommeerde partijen. De hoogste kwaliteit, certificering van de componenten, professioneel ontwerp spreken voor zich, als voorwaarden voor financiering.

Volg ons op:

  

17-096_SEW Factsheets_06_Mercurius Stadskanaal