Over Ons

SolarEnergyWorks

Solar-EW werkt als projectontwikkelaar vooral op de Nederlandse markt in een netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders.

Solar-EW heeft uitgebreide ervaring op het gebied van aanvragen en onderbouwen van WABO vergunningen en ook succesvolle ervaring met het aanvragen van SDE+ subsidies. Solar-EW werkt in de realisatie alleen maar samen met de professionele gerenommeerde partijen. De hoogste kwaliteit, certificering van de componenten, professionaliteit ontwerp spreken voor zich, als voorwaarden voor financiering.

marcMarc van Velzen – Algemeen Directeur
Over onze missie:
“De markt voor zonne-energie heeft een mooie toekomst. De noodzaak om duurzame energie in te zetten wordt steeds groter en duidelijker voor het publiek en politici. Met name vanaf 2016 zullen er in Nederland  grote zonneparken gerealiseerd gaan worden.  Dit zal zich gezien de te halen Nederlandse CO2 doelstellingen de komende jaren doorzetten.”

eric

drs. Eric van der Gun MRE – Financieel Directeur
Solar Parken zijn financieel Haalbaar!
“De efficiency van de technologie wordt steeds hoger en de kosten van panelen en complete systemen dalen gestaag. De financials maken het eindelijk zinvol voor investeerders om grootschalig te investeren.
Goed voor het milieu en onze economie!”

Netwerk

Werken met de juiste partners aan financieel rendabele business cases!

  • Financiële slagkracht van solvabele partners
  • Multinationale projectervaring
  • Beste en meest rendabele technologie
  • Juiste Partnerships