Vakbeurs Energie | donderdag 12 oktober | Congres PV in de Praktijk

Het team van SolarEnergyWorks heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Vakbeurs Energie en daar kosteloos deel te nemen aan het congres ‘PV in de Praktijk’ (t.w.v. € 95,-). Een congres waarbij grootschalig PV gebruik wordt toegelicht. En uiteen wordt gezet hoe duurzame projecten binnen uw organisatie of gemeente gerealiseerd kunnen worden. Vakbeurs-ENERGIE-logoMede-oprichter van Solar-EW, Marc van Velzen neemt u mee door het landschap van belanghebbenden en criticasters, de valkuilen en kansen, van plan tot realisatie. Als ervaringsdeskundige vertelt hij over de door Solar-EW gerealiseerde projecten.

” De markt voor zonne-energie heeft een mooie toekomst. De noodzaak om duurzame energie in te zetten wordt steeds groter en duidelijker voor het publiek. De economische haalbaarheid van projecten is groot en investeerders en beleggers zijn bereid om grootschalig te investeren. Echter is niet elke locatie geschikt en grond is schaars in Nederland. Hoe kunnen gemeentes deze ontwikkeling faciliteren én lange termijn draagvlak waarborgen. Als overheden en andere stakeholders de energie transitie willen faciliteren wat zijn dan de belangrijkste succesfactoren? “

Marc is mede oprichter Solar-EW en sinds 2012 als ontwikkelaar van solarparken op de Nederlandse markt. Als directeur van Solar-EW zorgt Marc voor een balans in het netwerk van investeerders, lokale overheden, EPC contractors, fabrikanten en andere stakeholders. Marc heeft uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van solarparken. Inmiddels heeft Marc met Solar-EW 60 MW aan projecten ontwikkeld die tot Q1 2018 opgeleverd gaan worden. Momenteel heeft het team van Solar-EW en 200 MW in ontwikkeling.

___vakbeurs_

Planning
Dag          : donderdag 12 oktober
Tijd           : 13.00 – 17.00 uur
Zaal          : Van Gogh Zaal
Locatie     : Vakbeurs Energie, Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
15.00 – 15.20 uur     Grote Zonneparken in Nederland
Spreker: Marc van Velzen, algemeen directeur,  SolarEnergyWorks B.V

Bekijk hier het totale programma van Congres PV in de Praktijk

Tijdens dit congres discussiëren we over de meest voorkomende knelpunten. Ook laten wij alle vooruitgang nog eens revue passeren. Wij button-inschrijven copywillen u met dit initiatief de gelegenheid bieden om met vertegenwoordigers van organisaties, instellingen en bedrijven van gedachten te wisselen. 

Uw aanwezigheid bij dit congres wordt zeer op prijs gesteld. Wij verzoeken u vriendelijk om ons vóór maandag 2 oktober per e-mail te laten weten of wij op uw deelname mogen rekenen. Het aantal vrijkaarten is beperkt, wees er daarom snel bij.