Focus op Projectontwikkeling

Europa maakt zich klaar voor de energie transitie. De voordelen van zonne-energie zijn duidelijk duurzaam, hernieuwbaar en goed voor het millieu.

Doordat de kostprijzen de afgelopen jaren zijn gedaald en de subsidie mogelijkheden in Nederland wat zijn verbeterd, zullen ook in Nederland de komende jaren grote grondgebonden systemen gerealiseerd worden.

Solar parken staan steeds meer in de belangstelling van de politiek. De belasting voor de omgeving van solar parken zijn lager dan bij windenergie en maakt dit een aantrekkelijk alternatief voor grote windenergie parken.

De opbrengsten van Solar parken zijn bijzonder goed voorspelbaar; de instraling van de zon is elk jaar min of meer gelijk en de opbrengstgarantie van panelen lopen voor tientallen jaren. Voorspelbaarheid reduceert risico’s en daardoor zijn solar parken ook steeds aantrekkelijker voor investeerders en bankiers. Dankzij het lage risico is een ruime financiering door banken mogelijk.


We make Solar Energy Work!

Dat staat in onze naam en dat is onze missie! De Energietransitie schept kansen. Solar-EW adviseert, verbindt en vertegenwoordigt bedrijven die deze kansen willen omzetten in projecten.

Solar-EW is een specialist met uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van projectontwikkeling, vastgoed en financiele en fiscale structurering. De technische know how ontlenen we van onze partners, allen topspelers in de solar markt zowel producenten als EPC contractors (aannemers).